Waarom investeren in Zonneenergie?

Solar panels, roof constructionTen eerste, de zon schijnt en geeft energie gratis, en hier in Portugal, de zon schijnt 360 dagen per jaar. Zo waarom niet iets gebruiken wat gratis is en goed is voor het milieu .

Wilt u weten wat onze klanten van ons denken? Bezoek dan eens onze google reviews hier

Gezien het feit dat de solar panellen en de omvormers steeds goedkoper worden is het nu een goede tijd om een installatie aan te schaffen. Met de hoge electriciteits prijzen hier in Portugal is het nu zeker de moeite waard geworden om een calculatie te laten uitvoeren.

Heeft u een zwembad, dan kunt u de opgewekte stroom direct gebruiken, hier bespaart u 100% op uw EDP rekening. In de zomer maanden draait uw zwembad pomp ongeveer 10 uur per dag, een gemiddelde zwembad pomp neemt 1000 Watt per uur, dit is 10 Kwh maal 0,23 Euro is 2,30 Euros per dag!! Dat is 828 Euros per jaar alleen voor uw zwembad pomp te laten draaien.

Dit verdient u nooit met de rente op uw spaar rekening !!

Neem vandaag nog contact op met ons, zodat we u kunnen helpen met het besparen op uw electriciteit’s rekening. .

Één van de hoofd redenen om solar energie aan te schaffen is om te besparen.

Energia Solar Solutions KIT 1500WDe electriciteit in Portugal is bijna één van de duurste in Europa, dus genoeg redenen om daarop te bezuinigen, en dat het ook nog goed is voor ons milleu, is de tweede goede reden.

Bijvoorbeeld, wat verdient u met uw geld op de bank? Uit onderzoek geeft een bank +\_ 0,35% rent per jaar. U heeft bijvoorbeeld 4000 Euros op de bank bij 0,35% geeft u 140 Euros?

Met tegenstelling tot de solar energie productie, u heeft 1500Wp installatie,

365 dagen * 9h * 0,31 € = 1018 Euros per jaar, dan heeft u binnen 4 jaar uw investeren al terug verdient!

Zo waarom zou u ook niet vandaag beginnen met Solar Energie? 

Wilt u meer informatie, of heeft u hulp nodig bij de besluit vorming, neem dan contact ,  +351-91776688, met ons op en wij komen geheel gratis bij u langs om u hierbij te helpen. geen enkele verplichting. Start morgen met het besparen op uw energie rekening en maak een toekomst voor uw klein kinderen.

Vul in het contact formulier in en wij zullen u binnen 24 uur beantwoorden. Dank voor uw interesse voor een groener wereld.